Rumah > Berita > Kandungan
Wipes Woodpulp Cara Yang Benar Untuk Digunakan
Oct 13, 2017


Ramai orang berfikir bahawa Wipes Woodpulp boleh disterilkan, tetapi juga membawa rasa kesejukan, jadi saya suka menggunakan Wipes Woodpulp untuk mengelap wajahnya. Tetapi sebenarnya, Woodpulp Wipes digunakan secara tidak wajar, mudah untuk menyebabkan dermatitis kontak dan alahan kulit lain.
Pada masa pembelian
1, beli pilihan jenama yang boleh dipercayai
Wipes Woodpulp mengandungi banyak cecair, sangat mudah untuk membiakkan bakteria, yang untuk proses pengeluarannya memerlukan ketat, dalam pengeluar biasa, pekerja setiap hari di udara di kedai untuk pembasmian ozon untuk memastikan bahawa Woodpulp Wipes dalam pengeluaran udara Dalam pencemaran bakteria.
Apabila membeli pilihan terbaik untuk melengkapkan integriti maklumat produk, reputasi produk pengeluar biasa.
2, cuba untuk tidak menggunakan tarikh pengeluaran produk terlalu lama.
Woodpulp Wipes hidup hayat biasanya lebih dari satu setengah tahun, banyak MM dalam membeli-belah untuk menangkap tawaran diskaun, akan membeli banyak storan, melainkan jika anda makan dengan cepat, jika tidak, anda tidak mengesyorkan berbuat demikian, terutama untuk lebih daripada enam bulan Jumlah penggunaan.
3, perhatikan pembungkusan
Cuba gunakan setiap sekeping kayu mempunyai pakej kecil Wipes kayu kecil, seperti penggunaan Wipes Woodpulp yang dipilih, selepas masing-masing harus dimeterai, habis secepat mungkin untuk mengelakkan bahan aktif yang tidak menentu.
Penggunaan kerap Woodpulp Wipes boleh menyebabkan dermatitis kontak:
1, Wipes Woodpulp Aditif Berbahaya:
Tidak kira apa jenis Wipes Woodpulp, lebih kurang mengandungi bahan tambahan kimia, walaupun aditif ini tertakluk kepada permit pemeriksaan nasional, tetapi bagi perbezaan individu, tidak semua orang terpakai, terutama orang yang sensitif, adalah yang terbaik untuk tidak menggunakan Wipes Woodpulp.
2, kerap digunakan untuk menukar mikroen kulit kulit
Penggunaan Wipes Woodpulp yang terus memusnahkan permukaan kulit, boleh mengakibatkan perubahan dalam permukaan mikro permukaan kulit, ketidakseimbangan nisbah lipid permukaan kulit dan keratinosit epidermal yang menumpahkan dan penguraian, tetapi tidak kondusif untuk kesihatan kulit.
Di samping itu, Woodpulp Wipes boleh memainkan peranan yang bersih dalam keadaan kecemasan, tetapi tidak dapat menggantikan sabun atau air, cara terbaik untuk pembasmian kuman atau mencuci tangan dengan sabun dan bilas dengan air.
semasa menggunakannya
1, memberi perhatian kepada kehidupan rak
Jenis Wipes Woodpulp yang berbeza mempunyai kehidupan rak yang berlainan, apabila digunakan untuk diperhatikan:
"Normal Woodpulp Wipes" jangka hayat biasanya 6 bulan hingga 3 tahun.
"Sterile Woodpulp Wipes" dibahagikan kepada dua jenis, jangka hayat umum 2 tahun.
"Bayi penjagaan khas Woodpulp Wipes" hidup rak biasanya 1.5 hingga 3 tahun.
"Pembersihan Wanita Wipes Woodpulp" jangka hayat biasanya 3 tahun; "Penjagaan Wanita untuk Wipes Woodpulp" jangka hayat adalah 1 tahun.
2, perhatikan bahan tuala kertas
Wain Woodpulp berkualiti tinggi diperbuat daripada bahan mentah berkualiti tinggi, tanpa woven putih, tanpa sebarang kekotoran, tidak akan ada fenomena piling yang jelas.
Wipes Woodpulp Miskin mempunyai kekotoran yang jelas, penggunaan proses itu mempunyai fenomena pilling yang sangat jelas. Woodpulp Lapisan bahan ini mudah ditumbuk dan merosot. Sekiranya Woodpulp Wipes didapati cendawan, jangan gunakannya.
3, perhatikan pengedap
Pembungkusan Woodpulp Bagasi hendaklah dimeteraikan dan tidak boleh rosak; Kotak kayu kotak dan kalengan Tisu harus dibungkus dan tidak boleh rosak. Pembungkusan itu dimeterai untuk mengekalkan keberkesanan sterilisasi Wipes Woodpulp. Apabila anda mengambil Wipes Woodpulp, anda harus berpegang pada meterai untuk mengelakkan suhu tinggi atau cahaya matahari langsung, menyebabkan Woodpulp Wipes kering dan menjejaskan penggunaan kesannya.
4, tidak boleh menggantikan tangan
Seawal beberapa tahun yang lalu, negeri telah menetapkan kertas tandas, Woodpulp Wipes dan pembungkusan produk lain tidak dilabelkan sebagai "pembasmian kuman", "sterilisasi" dan perkataan lain, tetapi "pembasmian", "pembasmian" semasa masih penting titik jualan untuk produk ini. Sebagai Wipes Woodpulp diiklankan titik jualan adalah "pembasmian kuman, pensterilan", orang dalam penggunaan Woodpulp Wipes tidak akan mencuci tangan mereka, dan melupakan sepenuhnya bahan-bahan kimia kekal di tangan, begitu buruk untuk kesihatan.
5, tidak boleh digunakan semula
Wipes Woodpulp digunakan semula, bukan sahaja tidak dapat membersihkan bakteria, tetapi akan menjadi beberapa bakteria hidup yang dipindahkan ke permukaan tidak tercemar, jangan gunakannya untuk mengelap mata dan bahagian sensitif yang lain.
6, jangan gosok mata anda secara langsung
Keperluan khusus untuk diingatkan adalah dengan menggunakan muka Wipes Woodpulp, khususnya, jangan terus mengelap mata, telinga tengah dan membran mukus, seperti penggunaan kulit selepas pembengkakan, gatal-gatal dan gejala lain, harus segera berhenti menggunakan.