Rumah > Berita > Kandungan
Ibu Untuk Bayi Untuk Beli Wipes Viscose Lembut Harus Beri Perhatian Untuk Apa?
Sep 05, 2017

Ibu untuk bayi untuk membeli Wipes Viscose lembut perlu memberi perhatian kepada apa?
1. Meterai lebih baik
Ketat Wipes Viscose sangat penting, terutamanya dalam beg besar tisu basah, jika meterai itu tidak baik, dengan masa yang lama, air itu menguap, tuala kertas basah jika tidak basah ia tidak boleh memainkannya Peranan yang. Oleh itu, apabila saya membeli Viscose Wipes, ia akan melihat pembungkusannya untuk melihat apakah ia adalah meterai yang baik.
2. Kandungan air sederhana lebih baik
Tuala kertas tuala terlalu sedikit kandungan air, kebersihan tidak mencukupi, bagaimana menggosok perasaan itu tidak bersih bersih, terlalu banyak air tidak baik, keldai bayi pada benda kotor itu dihapuskan, tetapi pantat masih basah, Selain tuala kertas kering untuk mengeluarkan air berlebihan, sangat menyusahkan.
3. Mudah diekstrak
Berurusan dengan anak anjing, tentu saja, perlu memudahkan "pembantu", tetapi menggunakan beberapa Wipes Viscose, pengekstrakan sangat menyusahkan, atau bahkan mengambil beberapa lembaran, dan kadang-kadang keluar terlalu banyak, dan tidak kembali, Atau ditutup terbuka menyusahkan, setengah hari untuk mengekstrak satu, yang sangat mengganggu digunakan.
4. Kelembapan juga penting
Wipes Viscose di samping membersihkan kotoran, tetapi juga untuk melindungi kulit bayi, beberapa Wipes Viscose disapu pada kulit selepas rasa kering, seperti perasaan mencuci dengan air, yang akan membuat bayi tidak selesa, jadi saya biasanya memilih mereka dengan bahan penjagaan kulit semulajadi tuala basah, tisu basah menggosok pada kulit berasa sangat lembab, ibu saya sebelum penggunaan bayi boleh cuba untuk mengelap diri sendiri.
Kita biasanya perlu memberi perhatian kepada kesihatan bayi, tangan-tangan kecil dan mengambil perkara yang kotor untuk membersihkan, menyapu untuk mengelap, makan makanan untuk makan kotor kotor, sebelum dan selepas makan untuk mengelap, dengan mulut tangan Viscose Wipes Tempat ini sangat banyak! Sejak itu, di mana-mana adalah mulut Viscose Wipes, dan beberapa yang digunakan, dan tidak berani digunakan semula, dilemparkan, sebenarnya, adik-beradik itu boleh dikumpulkan sehingga ~ ~ kerana pelekat pelekat mulut kecil yang digunakan dalam sebenar Banyak daripada tauhu adalah: penggunaan mulut bukan kotor Viscose Wipes dikumpulkan, dan kemudian gunakan pembersih tangan penyahbauan untuk mencuci dengan baik, dan kemudian ke pembasmian kuman pembasmian kuman, pembasmian kuman selesai kering Kering atau kering ke dalam beg pemeliharaan. Jadi apa yang boleh digunakan lagi?
Sebagai contoh: 1, gosokkan lantai, lap meja, tandas ---- dengan dua atau lebih daripada dua Wats Viscose, selepas tumpang tindih adalah bersamaan dengan kain kecil, tisu basah kental bayi ke tanah selepas satu langkah, Kaki untuk membersihkan lantai lagi ~ ~ ~ kering kemudian mengambil 2 ~ ~ lagi pula digunakan semula, ia mudah yo ~ ~ 2, basuh mangkuk ---- ini sangat mudah yo, apabila tidak steril juga boleh digunakan, Bagaimanapun, mulut apa yang biasa digunakan untuk membersihkan hidangan! Lupuskan satu kali larian. 3, botol basuh ---- kaedah ini sangat mudah digunakan, kita bukan botol susu susu yang sangat minyak, air panas tidak bersih? Dengan detergen, maka rasa tidak selesa? Tauhu mengajar anda tipu, pertama dengan air panas di atas botol, tuangkan, kemudian letakkan sedikit air panas, cuba panaskan, dan kemudian ke Wc Viscose bersih, air, tidak ada sedikit Wipes Viscose Anda boleh, dan kemudian ketatkan topi, ok, goncangkannya, ke atas dan ke bawah, ke kiri dan ke kanan, goncang beberapa kali, kemudian tampalkan kain lap dan botol basah bersama-sama, dan kemudian air panas, bagaimana, Bersihkan ha ha ~ ~ ~ biasanya membasuh botol 5 tidak ada masalah, ke belakang Viscose Wipes akan menukar minyak, kemudian untuk melaungkan ~ ~ ~ 4, mandi bayi, mencuci wajah anda kerana bayi saya Pada bulan akan dilakukan pada bulan, di mana Viscose Wipes digunakan untuk membasuh muka anda, kami berasa sangat selesa, tetapi juga sangat sihat, tidak menyakiti kulit, lebih selesa daripada tuala! Jadi masih digunakan hari ini. Secara umumnya kami membasuh dengan sekeping, mandi dengan 2, sepotong gosok akan dibuang, selepas mencuci tidak membuang kedua-dua boleh membersihkan lantai atau sesuatu, bermain percuma Ha ~ ~ 5, ibu saya mencuci muka mereka sendiri - - - dari permulaan sekolah menengah saya tidak mempunyai tuala asas untuk membasuh muka mereka, tangan, tidak menyakiti kulit Nah, penjagaan muka apabila asal mesti menggunakan kapas remover untuk pergi horny, secara peribadi merasakan bahawa Viscose Wipes telah digunakan Gosok wajah bayi, lebih sederhana, mukanya juga seperti bayi jadi lap, cukup selesa, dan kemudian melakukan topeng atau menggosok susu, selesa dan selesa ~ ~ ~